Σχετικά με εμάς

zig zag
Το Intered είναι ένα Εκπαιδευτικό Κέντρο που δραστηριοποιείται στην πόλη της Λαμίας από το 2000. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν στεφθεί από τις επιτυχίες των σπουδαστών μας!

Το όραμα μας

Συμβαδίζοντας με τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής μας και αναζητώντας συνεχώς νέους τρόπους προσφοράς γνώσης και διεύρυνσης των εκπαιδευτικών μας αντικειμένων, στο πρόγραμμα σπουδών μας έχει προστεθεί πληθώρα νέων μαθημάτων και σεμιναρίων που διαρκώς ανανεώνονται.

Οι αξίες μας

Κύριο μέλημά μας είναι η παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης καθώς και η έγκριτη πιστοποίησή της από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς, έτσι ώστε ο κάθε σπουδαστής μας να είναι σε θέση να εμπλουτίζει τις γνώσεις αλλά και το βιογραφικό του με αδιαμφισβήτητα και ουσιώδη προσόντα.

Ο στόχος μας

Στοχεύουμε τόσο στη μαθησιακή γνώση μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας, όσο και στην έμπρακτη κατάρτιση κι εξάσκηση, μέσω των πρακτικών μας μαθημάτων.

Υψηλή ποιότητα και επίπεδο μάθησης

Φροντίζουμε πάντα για συνεργασία με το πλέον εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και το επίπεδο της μάθησης. Παρέχουμε ευέλικτες υπηρεσίες οι οποίες προσαρμόζονται στις μαθησιακές ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε σπουδαστή, ώστε να συγκεκριμενοποιείται και να επιτυγχάνεται ο προσωπικός του στόχος.

Συνεχής αξιολόγηση

école-line-2

Δεχόμαστε συνεχή αξιολόγηση και ανατροφοδότηση από τους σπουδαστές μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς τις παροχές και τις υπηρεσίες μας. Στόχος μας είναι ο εφοδιασμός των σπουδαστών μας με την πιο έγκυρη γνώση και τα πιο ανταγωνιστικά προσόντα, ώστε η δική τους μετέπειτα επαγγελματική επιτυχία κι εξέλιξη να αντανακλά και τη δική μας συνεισφορά.