Κινέζικα

Αρχική - Κινέζικα

 

Η Κινέζικη γλώσσα είναι μία από τις γλώσσες του μέλλοντος και αποτελεί την πιο συχνά ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο, μετά τα Αγγλικά. Η Κίνα είναι μια αχανής χώρα που τείνει να καταλάβει τον κόσμο με τα προϊόντα της και την οικονομική της δύναμη. Εκτός από την παγκόσμια επιρροή της, η Κίνα έχει ισχυρή παρουσία και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, καθώς πλήθος Κινέζων επενδυτών επιθυμούν να επενδύσουν στη χώρα μας και να συμβάλουν στην ανασυγκρότησή της. Συνεχώς αυξανόμενο είναι επίσης το ποσοστό των τουριστών από την Κίνα που εισρέουν στην Ελλάδα, αλλά και των επαγγελματιών από την Κίνα που αναπτύσσουν τις δραστηριότητές τους στη χώρα μας.

Κινέζικα μπορεί να μάθει όποιος ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του με την εκμάθηση μιας ιδιαίτερης γλώσσας. Πρόκειται για μία γλώσσα που μπορεί να βοηθήσει στην επαγγελματική άνοδο ενός εργαζόμενου ή στην επαγγελματική κατάρτιση ενός φοιτητή που ετοιμάζεται να εισέλθει στην αγορά εργασίας, καθώς η Κινέζικη γλώσσα είναι μία όχι ευρέως διαδεδομένη γλώσσα και θεωρείται επιπλέον προσόν για κάποιον που ξεκινά να εργάζεται. Εκτός αυτού, είναι μια γλώσσα και μια χώρα που σαγηνεύει μεγάλο κοινό με τις ιδιαιτερότητες του πολιτισμού της και προσελκύει πλήθος υποψηφίων μαθητών με την κουλτούρα, την τεχνολογία, την αρχιτεκτονική, την ιστορία, τις τέχνες, τη γαστρονομία, τις πολεμικές τέχνες, την καθημερινότητα και τους ανθρώπους της.

Πρόκειται για μια από τις ωραιότερες, αρχαιότερες και πιο ενδιαφέρουσες γλώσσες στον κόσμο. Ξεκίνα τα μαθήματά σου μαζί μας για να μάθεις τα μυστικά της!

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!