Ιαπωνικά

Αρχική - Ιαπωνικά

 

Η Ιαπωνία είναι μια μεγάλη Δύναμη της Ανατολής. Η χώρα που πρώτη επένδυσε σε νέες τεχνολογίες και καινοτομίες κι έγινε οικονομική υπερδύναμη, και ταυτόχρονα η χώρα που χαρακτηρίζεται από πανάρχαια παράδοση, ιστορία και πολιτισμό. Οι Ιάπωνες είναι γνωστοί παγκοσμίως για την εργατικότητα, την αφοσίωση στο καθήκον, την πειθαρχία και την προσήλωση στους στόχους τους.

Μια γλώσσα σαν την ιαπωνική αποτελεί επένδυση για την επαγγελματική σταδιοδρομία αλλά και για την επαγγελματική εξέλιξη στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, καθώς αρκετές εταιρίες ιαπωνικών συμφερόντων εδρεύουν στη χώρα μας. Επίσης, καθώς η Ιαπωνική Κυβέρνηση παρέχει πληθώρα υποτροφιών για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, αποτελεί ευκαιρία ζωής για ένα φοιτητή να σπουδάσει σε Ιαπωνικό Πανεπιστήμιο και να ξεκινήσει από εκεί μια επιτυχημένη σταδιοδρομία. Βέβαια, εκτός από όσους έχουν επαγγελματικό ενδιαφέρον για την Ιαπωνική γλώσσα λόγω ενασχόλησης με τεχνολογικά επαγγέλματα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη χώρα και τη γλώσσα της δείχνουν και υποψήφιοι που επιθυμούν να γνωρίσουν τον πολιτισμό, την ιστορία, τις τέχνες και την παράδοση της Ιαπωνίας, χαρακτηριστικά ποικιλόμορφα και ιδιαίτερα πλούσια σε αυτή τη χώρα. Ξεχωριστό κομμάτι αποτελεί η πιο σύγχρονη pop κουλτούρα της μοντέρνας Ιαπωνίας, που με τα σκίτσα Manga  και τη μεταφορά τους σε κινούμενα σχέδια τύπου Anime, με τη σύγχρονη μουσική και τις τηλεοπτικές σειρές, έχουν κατακτήσει φανατικούς θαυμαστές όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο.

Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορεί να θέλει κανείς να μάθει τη μαγευτική γλώσσα της Ιαπωνίας, αλλά ο δρόμος είναι ένας: μαθήματα μαζί μας!

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!