Γερμανικά

Αρχική - Γερμανικά

 

Η εκµάθηση ξένων γλωσσών είναι αναγκαίο εφόδιο για µια επιτυχηµένη επαγγελµατική σταδιοδροµία. Ενώ µέχρι σήµερα η γνώση των Αγγλικών θεωρείται δεδοµένη και απαραίτητη, σε πολλές περιπτώσεις η γνώση µιας δεύτερης ξένης γλώσσας, ιδιαίτερα των Γερµανικών, δεν είναι µόνο προτιµητέα αλλά αποτελεί προϋπόθεση. Όποια σχέδια και να έχεις για το μέλλον σου, με τις γνώσεις Γερμανικών σου προσφέρονται απεριόριστες δυνατότητες. Μαθαίνω Γερμανικά σημαίνει αποκτώ δεξιότητες με τις οποίες μπορώ να βελτιώσω την επαγγελματική και προσωπική ποιότητα ζωής  μου.

Είναι η πιο διαδεδοµένη µητρική γλώσσα στην Ευρώπη: το 1/3 των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σκέφτεται, µιλάει και γράφει Γερµανικά. Είναι η δεύτερη ξένη γλώσσα στην Ελλάδα µετά τα Αγγλικά. Η Γερµανία είναι η χώρα µε τις µεγαλύτερες επενδύσεις στην Ελλάδα και ο σηµαντικότερος εµπορικός εταίρος της. Το µεγαλύτερο ποσοστό των ελληνικών εισαγωγών και εξαγωγών γίνεται κυρίως από και προς τη Γερµανία. Ακόµη, οι περισσότερες ιστοσελίδες στο Internet είναι πλέον γραµµένες εκτός από Αγγλικά και στα Γερµανικά, λόγω της αυξηµένης επιχειρηµατικής δραστηριότητας των γερµανικών εταίρων.

Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες επιλέγουν τα πανεπιστήµια της Γερµανίας για σπουδές, επειδή θεωρούνται, µαζί µε τα αγγλικά πανεπιστήµια, από τα καλύτερα στον κόσµο. Η ανώτατη εκπαίδευση στη Γερµανία διακρίνεται για το υψηλό της επίπεδο και το χαµηλό κόστος ζωής καθώς δεν απαιτούνται δίδακτρα πανεπιστηµιακών σπουδών. Τέλος, το 40% των τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα προέρχονται από γερµανόφωνες χώρες.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, κλείσε σήμερα κιόλας τα μαθήματά σου για την εκμάθηση γερμανικών μαζί μας!

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!